2012. május 9., szerda


Közérdekű közlemény - Hatásszünet!
Sziasztok! Itt az ideje meglépnem egy kis alkotói pihenőt. A következő időszak a csendes inspirálódásé lesz. Szeretnék új technikákat kitalálni, amikre eddig soha nem jutott idő, illetve olyanokat is, amiket eddig azért nem próbáltam, mert nem akartam, hogy bárki rám süsse, hogy másolok... A magam szórakoztatására most jönnek ilyenek is - eladni nem valószínű, hogy fogok belőle, mert hogy nehogy...
Azért nem maradtok teljesen ékszer nélkül, mert:
* Glassgirl Hajnival folyamatban van egy közös kollekció megtervezése, ki nem hagynám :)
* Andival tervezzük, hogy nyitunk a hagyományok és a népi hímzés felé - nem az unásig látott kalocsai és matyó lesz, hanem jóval tágabb körben fogunk bogarászni
* Lucával és Edinával is folytatjuk a Maishatendril együttműködést :)
*Mivel nálam az újrakezdés mindenestül szokott jönni, rengeteg saját ékszer is kalapács alá fog kerülni. Mivel ezekből is inspirálódok, itt is tervezem, hogy gyökeresen meg fog változni az ékszerespolcom :)
* Amíg ki nem futnak a meglévő ékszerek, marad a 30% akció!
* Itt követhetitek majd a szárnypróbálgatásaimat, az új utakat, és azt is szívesen venném, ha postolnátok az oldalra, ha találtok valami izgalmas technikát vagy ötletet, amiből meríthetek :)
* A Potya Pénteket és a Licit a Menhelyekért kezdeményezést továbbra is folytatjuk!!!

Amit mindenképp ki szeretnék próbálni: fényképes üvegmedálok, régiből újat valódi vintage ékszerek készítése, "Not your grandma's necklace" projectek (gyöngysorok újraértelmezése) és imádatom örök tárgya, a steampunk. Hogy ezen kívül mi lesz még, csak az ördög tudja :)

PS: Azért remélem, kitartotok majd, valamint megírjátok nekem, hogy mit gondoltok erről az egészről, ami itt elkezdődik, illetve ötletelhettek is, hogy hogyan tudnánk úgy átvészelni ezt az időszakot, hogy nektek se hiányozzak annyira :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...