2011. május 1., vasárnap

Kapcsolat, Gyakran Ismételt Kérdések

VÁSÁRLÁS



Készleten lévő ékszer vásárlása esetén a Facebook oldalamon található mappákban illetve a webshopomban tudsz válogatni.


Eladósorban mappa a facebook-on: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.328672237179367.75502.181649671881625&type=3


Akciós mappa a facebook-on: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352524238127500.80377.181649671881625&type=3


Meska webshop: http://citycharms.meska.hu/


A feltöltött készlet nem minden esetben fedi egymást a facebook-on illetve a webshopon, ezért érdemes mindkét helyen nézelődni :)

POSTÁZÁS, FIZETÉS


Korlátozottan Budapesten lehetséges SZEMÉLYES ÁTVÉTEL is, de elég feszített a napirendem, és ezért ez csak rendkívül szükséges esetben áll – tudom magamról, hogy elég nehéz velem összehozni egy találkozót, ezért jobbnak látom ezt így lefektetni.


Fizetni postázás esetén ELŐRE UTALÁSSAL tudsz, ha ez akadályban ütközik, akkor esetleg rózsaszín csekken is – de ez esetben ha jól tudom, a Magyar Posta némi kezelési költséget is felszámol, ennek a Magyar Posta weboldalán tudsz utánanézni. Az átutalás beérkezése után postázom a csomagot.


Postázás esetén a POSTAKÖLTSÉG 400,-ft, ezért ajánlott levélként, pufis borítékban adom fel a számodra a megvásárolt ékszert.


RENDELÉS, ÁTALAKÍTÁS


Rendelés esetén, illetve, ha átalakítást kérsz a megvásárolt ékszerrel kapcsolatban, amennyiben ennek költségvonzata van, az anyagköltséget előre kell utalnod – sajnos a rossz tapasztalatok alapján ezt is csak így tudom bevállalni, de így a te elkötelezettséged is nagyobb, hogy később valóban megvásárold a megrendelt ékszert. Természetesen ez csak előzetes megbeszélés alapján lép életbe.


SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS


Időnktől és a lehetőségeinktől függően időről-időre megjelenünk személyesen is piacon, vásárokon, bolhapiacon – ezekről a lehetőségekről a facebook oldalunkon tájékoztatunk benneteket!


TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY


Törzsvásárlói kártya: Egyszeri 2000,-ft összegű vásárlás esetén törzsvásárlói kártyát kapsz, ami a továbbiakban 10% kedvezményt jelent a vásárlásaidból. A törzsvásárlói kedvezmény az egyéb akciókkal, kedvezményekkel összevonható, maximum 50% értékben. Vásárláskor kérlek jelezd, hogy törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezel – akkor is, ha esetleg még nem kaptad meg a kártyádat, hivatkozz az előző vásárlásodra!


AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK


A City Charms-nál igyekszünk minél több játékot, akciót meghirdetni, fontos azonban, hogy ez csak az adott játékban, akcióban megjelölt időszakra vonatkozik. Kérlek, abban az időszakban használd ki a kedvezményt, illetve akkor élj az ajándék lehetőségével, amelyik időszakra / amikor meg lett hirdetve !!! A kedvezmény mindig a feltüntetett árból jön le, kivéve, ha ezt másképp nem jelezzük.


KAPCSOLAT


E-mail: blacksbeads@gmail.com


Blog: http://citycharms.blogspot.com/


Webshop: http://citycharms.meska.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...