2010. február 2., kedd

ez történt a télen...




























Nos, ez történt velünk karácsony előtt... Ezért voltam eltűnve. Most se ház, se gyöngy, de azért remélem, hamarosan jöhetek új szépségekkel :) Addig is, majd más szépségeivel fogok dicsekedni, úgyhogy most jön majd egy kis reklám a kedvenceimnek :)
Felhívás!
Ha esetleg baráti áron megválnál a régi, neked már unalmas gyöngyeidtől, akkor kérlek keress meg, akár itt, akár mailben. Nekem most minden szem jól jönne, és egy kicsit le is nyugtatna, ha gyöngyizhetnék megint egy kicsit :S

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia! (sehol sem találtam a neved, így nem tudlak megszólítani:(
Nekem rengeteg gyöngyöm van, amitől pont most szeretnék megválni! Nem mondom, hogy delica vagy swari, mert azoktól nem:) Viszont nagyon sok cseh kásám van, a szivárvány minden színében, több méretben. Vannak fa, üveg, akril, tekla, stb... gyöngyeim is. Sőt, rengeteg kézműves cucc is (láttam, hogy szoktál dekupázsolni is:) Esetleg meg tudnánk egyezni barterben, én neked adom, ami kell, te meg csinálsz nekem cserébe ékszereket (pl. memóriadrótos, borzas, szerpálcás dolgokat nem szeretek csinálni...Látom, hogy Bp-i vagy, én a III. ker-ben lakom, el kéne jönnöd, hogy összeválogasd ami kell. Persze ha jó ez neked így.
Üdv: Andrea

Zsani írta...

Szia!

Ez borzasztó!! Nagyon sajnálom, ami veletek történt!!:((
Küldj egy címet a zsani@zalaszam.hu-ra és küldök neked gyöngyöket nagyon szívesen!
Kitartás!
Zsani

Cirelin írta...

Kitartás, szörnyű ami történt, főleg így a tél közepén. :(
Én sajnos nem tudok gyönggyel szolgálni, mert nekem is rettentő kevéske van, és anyagilag nem állunk jól, hogy gyakran tudjak venni, általában ami van, azt íz utolsó cseppig igyekszem felhasználni.
De sok kitartást kívánok, és drukkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...